Horgászrend változás!
Felhívjuk a T. Horgásztársak figyelmét, hogy a halőri ellenőrzések tapasztalatai alapján a telelő halállomány védelmében az Egyesületi Horgászrend a következő rendelkezésekkel egészül ki:
A Pándzsa-patak egyesületi kezelésben levő szakaszán 2022. december1.-től 2023. április 30.-ig tilos a pergetéses horgászmódszer ( mű és természetes csalival egyaránt) alkalmazása, ide nem értve a klasszikus száraz vagy nedves léggyel, legyezőbottal végzett legyezéses horgászmódszert.
A Pándzsa patakon a darabszám korlátozással nem védett őshonos halfajok egyedeiből maximum napi 3 kg, naptári hetenként maximum 10 kilogramm fogható ki.
Felhíjuk figyelmüket továbbá az Egyesületi horgászrend érvényben levő azon rendelkezésére, mely szerint: A Pándzsa-patakon a telelő és ívó halállomány védelmében a csalihalháló használata november 1. és június 1. között tilos! Valamint azon jogszabályi előírásra is, mely szerint bármely horgászmódszerrel külső akadással (a horog nem a hal szájában van) megakasztott bármely halfaj egyedét megtartani tilos!
 
 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla