Tájékoztatjuk a T. Tagtársakat, hogy a MOHOSZ a jelenlegi horgászigazolvány helyett új, elektronikus plasztikkártyát vezet be 2019-től. A következő évi engedélyeket már csak az új horgászkártyával lehet kiváltani. A kártya igényléséhez internetes regisztráció szükséges! A regisztrációt követően a horgászkártyát 30-60 nap átfutási idővel postai úton küldik meg. Kérünk mindenkit, hogy a hosszú átfutási idő miatt már az idén végezze el a regisztrációt.

A kártya igénylése a következőképpen történhet:

Önállóan mindenki megteheti onlinne  a https://horgaszjegy.hu/ oldalon

Akinek nincs otthon internet hozzáférése, vagy  megfelelő informatikai jártassága, azok számára a regisztrációt Egyesületünk ingyenesen elvégzi!

Azok a tagtársak, az Egyesületen keresztül szeretnék a horgászkártyát igényelni, a regisztrációhoz hozzák magukkal

adóigazolványukat

lakcím kártyájukat

személyi igazolványukat

A kártya kiállításának díja 2200 ft, amelynek befizetése kizárólag készpénzzel lehetséges, a teljes összeg a MOHOSZ-nak kerül továbbutalásra.

Figyelem! regisztrálni csak érvényes adóigazolvánnyal lehet, azon tagtársaink, akiknek még nincs adószáma, a NAV-nál ingyenesen igényelhetnek adóigazolványt!

A 3 év feletti gyermekhorgászokat szintén regisztrálni kell, amit  a gondviselő tehet meg, a gyermek nem kap kártyát, a regisztráció ingyenes számukra!

15. életévüket betöltött ifjúsági horgászok számára is kötelező a horgászkártya, a regisztrációhoz a gondviselő jelenléte is szükséges!

A regisztrációban kizárólag félfogadási időben tudunk segíteni, az év végéig minden csütörtökön 17-19 óra között várjuk tagtársainkat, a regisztrációs folyamat körülbelül 10-15 percet vesz igénybe.

 

Vezetőség

 

Joomla templates by a4joomla