Horgászlétszám

 Az egyesület tagjai főként Győrből, illetve a városkörnyéki településekről verbuválódnak. A felnőtt horgászlétszám már évek óta 7-800 fő között van, melyhez 150 ifjúsági és gyermekhorgász is társul. Összlétszámot tekintve Győr-Moson-Sopron megye második legnagyobb sporthorgász közösségének számítunk. A tagság jelentős része már évek-évtizedek óta állandó. 

 

Ifjúsági horgászat

A jövő szempontjából fontosnak tartjuk az ifjúsági horgászokkal való kiemelt törődést. Az ifjúsági- és gyermekhorgászatot tekintve évek óta első helyen állunk a megyében. Az egyesületünknek a jövedelemadóból átutalt egy százalékok teljes összegét már évek óta az ifjúsági- és gyermekhorgászatra fordítjuk. Fiataljaink egy része egyesületi ifjúsági horgásztáborban vesz részt. Helyi versenyeket rendezünk. Ezen kívül a megyei horgásztáborba is küldünk fiatalokat. Eredményesen szerepelnek a különféle versenyeken, vetélkedőkön. Ez utóbbiak megrendezésére több alkalommal az egyesület vízterületén kerül sor. Az egyesület tagjai között pedagógusok találhatók, akik nem csak az egyesületi táborok szervezéséből veszik ki részüket, hanem intézményeikben horgász szakköröket, diáksportkört szerveznek.

Az egyesületünkben horgászó fiatalok különféle kedvezményekben részesülnek, így a folyamatosan gyermekhorgászként és ifjúsági horgászként nálunk jegyet váltott fiataloknak a felnőttkor elérésekor nem kell új belépési díjat fizetni.

Új tanyaházunknál sátrakkal érkező ifjúsági csoportokat tudunk fogadni, térítés ellenében, a lehetőségről bővebben az üdülési és horgászati lehetőségek alatt lehet olvasni.

Joomla templates by a4joomla