T. Horgásztársak!  Az utóbbi időben a honlap működésében hibák léptek fel, ezért nem frissült annak tartalma. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Az oldal jelenleg működik. További naprakész információkat a https://www.facebook.com/nadorvarosishe oldalunkon találnak!

A hétfőtől életbe lépő járványügyi szigorítások, és jogszabályi változások tükrében összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, információkat.
1) A Horgászat rendje: horgászni 05-20 óra között maszk viselése nélkül lehetséges, azonos horgászhelyen csak családtagok tartózkodhatnak, más horgászoktól minimálisan 2 méter védőtávolság betartása kötelező. A éjszakai horgászatnak egyesületünk vízterületein nincsenek meg a jogszabályi feltételei, ezért a 20-05 óra közötti horgászat tilos!
2) Egyesületi félfogadás rendje: március 17.-ig a félfogadás szünetel, esetleges változásról további tájékoztatást adunk ki!
3) Telepítési értesítő: várhatóan március 8-11.-e között tervezzük idei első telepítésünket, 7000 kg (70 mázsa) fogható méretű ponty telepítése várható. A telepítés után tilalom nem lép életbe. Felhíjuk mindenki figyelmét a szabálykövető magatartásra, óvjuk vizeink halállományát! Kérjük horgásztársaink megértését és türelmét! Vezetőség
Joomla templates by a4joomla