Fontos információk!
Magyarország kormánya a koronavírus miatt éjszakai kijárási korlátozást rendelt el. A korlátozás a horgászatot is érinti. Haloreinket viszont ez nem érinti, éjszakánként megerősített szolgálatot fogunk ellátni az orvhalászat megakadályozása érdekében. Sajnos a korlátozás idején esetleg egyébként szabályosan horgászó tagokat is fel kell jelenteniük!
Az őszi telepítések a rendkívüli meleg időjárás miatt némileg csúsznak, várhatóan november 14.-e lesz az első telepítési nap, innét folyamatosan telepítünk. Eddig az év során190 mázsa ponty került vizeinkbe, érkezik még kb 100 mázsa méretes ponty, 500 kg nagyméretű ponty, keszeg, süllö és csuka, valamint compó is. Pontos mennyiségeket az utóbbi halfajok esetén még nem tudunk mondani. Összességében 12 millió forint áll rendelkezésre az őszi halvásárlásra.
Számos szabálysértési ügyünk volt sajnos az utóbbi hónapokban is, főleg a fogási napló vezetését mulasztották el többen is. Mivel az idei évben tucatnyi hasonló esetben kellett intézkednünk, mostantól minden esetben érvényesíteni fogjuk a Fegyelmi Szabályzat által kiszabható maximális 12 hónapos eltiltást! Voltak súlyosabb eseteink is, 26 hónapos eltiltást kapott az a horgásztársunk, aki a halőri intézkedést igyekezett akadályozni, örökre eltiltottuk az egyesületi vízterületen való horgászattol azon tagunkat, aki megfenyegette az intézkedö halört.
A Mohosz által kiírt haltelepitési pályázaton 600 ezer forint támogatást nyertünk, 66% os önrész mellett 500 kg keszeg 200 kg csuka 175 kg süllő telepítését vállaltuk a támogatás fejében. Vezetőség
Joomla templates by a4joomla