Marcal-tó hosszabb időtartamú horgászat szabályozás változása!
Egyesületünk vezetősége rendkívüli ülésén a következőkben módosította a marcal-tavi horgászat szabályait.
A 24 órát meghaladó horgászatot annak megkezdése előtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen be kell jelenteni, megjelölve a horgászat kezdetének és a tervezett végének időpontját.
Folyamatos horgászatra maximum 72 óra időtartamig adunk engedélyt. 72 óra letelte után a vízpartot el kell hagyni, a sátrat le kell bontani. Lakókocsit, lakóautót a vízpartra telepíteni tilos.
Egy hónapon belül a hosszabb időtartamú horgászatok számat a következőképpen szabályozzuk:Két hosszabb időtartamú (24-48 óra közötti) horgászat között legalább 4 naptári napnak kell eltelnie (pl péntektől szombatig tartó horgászat esetén legközelebb a következő hét péntekén lehet az újabb horgászatot megkezdeni. Természetesen 24 órát meg nem haladó horgászatra korlátlanul van lehetőség mindenki számára.
A bejelentési kötelezettséget elmulasztó horgász területi engedélyét a helyszínen bevonjuk. A horgászat során keletkező szemetet a horgász köteles zsákban tartani, azt a horgászat végén magával vinni! Szemetes helyen horgászók területi engedélyét bevonjuk!
Vezertőség

Joomla templates by a4joomla