Az elmúlt időszak tapasztalatait, valamint higiéniai és közegészségügyi szempontokat is figyelembe véve, felhívjuk mindenki figyelmét egyesületi horgászrendünknek a Marcal-tavon történő hosszabb időtartamú horgászatot szabályozó részére!
Hatályos Horgászrendünk szerint:
" A vízparti sátorozás a vonatkozó hatósági és közegészségügyi szabályok betartása mellett egyhuzamban legfeljebb három nap időtartamig megengedett! A 24 órán túlnyúló táborozást a horgász köteles az egyesület vezetőségének, vagy a halőri csoportvezetőnek telefonon bejelenteni. A táborozás befejezésekor a sátrat le kell bontani! A vízpartra lakókocsi, lakóautó nem telepíthető! A három naptári napon túl tervezett táborozásra kizárólag előzetes bejelentkezést követően az Egyesület vezetősége adhat engedélyt. A vízparton való életvitelszerűen végzett folyamatos táborozás tilos!"
Az elmúlt időszak negatív tapasztalatai miatt Egyesületünk vezetőségének egyhangú döntése alapján 2020.08.01.-től 72 órát meghaladó folyamatos horgászatot senki számára nem engedélyezünk. 24 órát meghaladó horgászatra tagoknak és vendégeknek előzetes bejelentés alapján egyaránt havonta egy alkalommal adunk engedélyt.

Joomla templates by a4joomla