T. Tagtársak!

Talán nem szerénytelenség kijelenteni,hogy Egyesületünk az elmúlt időszakban jelentős fejlődésen ment keresztül.  Korábban nem látott mértékű, a tagság által is ellenőrzött, átlátható módon végrehajtott telepítésekre került sor, jelentősen javult a halőrzés intenzitása, minősége, komoly eredményeket értünk el a törpeharcsa állomány gyérítésében. A működési költségek csökkentésével évről évre növelni tudtuk a telepített hal mennyiségét, pályázatokkal, nyári táborok szervezésével a tagsági befizetéseken túl plusz bevételeket teremtettünk. Ezt a munkát néhányan szabadidőnk terhére, társadalmi munkában, mindenféle anyagi díjazás, ellentételezés nélkül végezzük, miközben annak eredményeit az egész tagság élvezi.

Vannak azonban olyan célkitűzéseink, amelyekhez a tagság szélesebb körű támogatására lenne szükségünk. Idei célkitűzéseink között kiemelt feladata törpeharcsa elleni védekezésben az idei ivadékoknak a lehalászása, gyérítése, valamint a vízparti környezet állapotának javítása (szemétszedés, az alsóvízi versenypálya karbantartása).

Kérünk mindenkit, aki a fenti célok megvalósítása érdekében akár csak egy alkalom erejéig, társadalmi munkát képes és akar vállalni, telefonos elérhetőség megadása mellett jelezze számunkra!

Jelentkezni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 204848504-es telefonszámon

Segítségüket előre is megköszönve: Pár Róbert elnök NSHE

 

Joomla templates by a4joomla