Tisztelt Sporttársak!

Értesítjük tagtársainkat, hogy 2016 október 22.-én (szombaton) megkezdjük az őszi telepítéseket. Első ütemben várhatóan 2500 kg méretes ponty telepítésére kerül sor. A telepítés várható  időpontja 11-13 óra között lesz, valószínüleg az alábbi helyszíneken: Marcal-tó, Gátőrkanyar, Gyirmót (falu alatt belső oldal), a helyszínek a szállítóautó kapacitásától (tartályszámától) függően változhatnak, bővülhetnek. Felhívjuk a T. tagtársak figyelmét, hogy a telepítések nyilvánosak, a telepítő bizottság tagjain kívül várjuk érdeklődő tagtársainkat is!

A későbbiekben tervezetten sor kerül még több részletben 1000 kg ragadozó, (elsősorban csuka) és 3000 kg nyurgaponty telepítésére is. A  későbbi telepítések időpontjai a lehalászások függvényében még változhatnak, a továbbiakban honlapunkon folyamatosan tájékozódhatnak a telepítésekről.

A 22.-i telepítés után tilalom nem lép életbe!

Felhívjuk továbbá a tagság figyelmét a telepítések utáni ellenőrzések fontosságára, kérjük, a horgásztársakat, hogy a horgászhelyek esti kivilágátására fokozottan ügyeljenek, a megvilágítás a víz felől is folyamatos, és jól látható legyen!

Kérjük továbbá, amennyiben horgászataik során bármilyen szabálytalanságot tapasztalnak, hívják a területi engedélyen található halőri bejelentőszámok valamelyikét. Az Egyesület hatályos horgászrendje alapján valamennyi tagtársunk köteles a tudomására jutott szabálytalanságot, szabálysértést az Egyesület vezetősége felé jelezni!

 

Vezetőség

Joomla templates by a4joomla