A TESZEDD szemétszedési akció keretein belül lehetőségeinkhez mérten megtisztítjuk egyesületünk kezelésében lévő vizünk partját, melyre 2013. szeptember 14-én szombaton kerül sor. Bízunk a rendezvény sikerében és akárcsak a tavalyi évben, most is lelkes segítők minél népesebb számú megjelenésére számítunk.

Ugyanakkor felhívjuk a sporttársaink figyelmét a 2013. évi horgászrendben foglaltak betartására!

A HORGÁSZ A HORGÁSZHELY ELFOGLALÁSA ELŐTT AZ ESETLEG OTT TALÁLHATÓ SZEMETET KÖTELES ELTÁVOLÍTANI, ANNAK ELHAGYÁSA UTÁN SZEMETET NEM HAGYHAT HÁTRA.

A szabály be nem tartása esetén az ellenőrzésre jogosult személy fegyelmi eljárást kezdeményez. Ennek következményeként a horgászengedély bevonásra kerül!

A szemétszedési akció után a szemetes horgászhelyen horgászók - különös tekintettel a Marcal tó ún. magaspart szakaszán - területi engedélye visszavonásra kerül!

A VÍZPART NEM SZEMÉTLERAKÓ HELY!

Nem csak elszórtan, hanem zsákokban is tilos a vízparton szemetet hátrahagyni!

A horgászat alkalmával használt csomagolóanyagokat, palackokat, göngyöleget stb. aki ki tudja magával a vízpartra hozni, haza is tudja vinni! A hulladékok elhelyezésére a közszolgáltató által kijelölt területek állnak rendelkezésre. Az ezen kívül lerakott hulladék illegális hulladéklerakásnak számít, ami szabálysértésnek minősül.

A fenntiek be nem tartása szigorú szankciókat von maga után!

 

Vezetőség

 

Joomla templates by a4joomla