A MOHOSZ versenybizottsága által összeállított, megyei versenyekkel kibővített 2013 évi versenynaptár az alábbi dokumentumban érhető el. Az egyesületünk kezelésében lévő vízterületet érintő verseny időpontok kiemelésre kerültek a dokumentumban. Ezek a versenyek jellemzően egy-egy napon érintik az Alsóvíz horgászatát. Kivétel ez alól az augusztusi profi csapat bajnokság, illetve az idei évben első alkalommal ide látogató U14/U18/U23 korosztályok egyéni bajnoksága. A versenyeket megelőző időszakban napi gyakorisággal találkozhatunk partjainkon a felkészülő, távoli vizekről érkező horgásztársakkal. Legyünk tekintettel arra, hogy számukra ez a megmérettetés nagyon sokat jelent. Az elért eredménytől függően a magyar horgászok hírnevét öregbíthetük a nemzetközi versenyeken.

 

Kiemelve a vízterületet érintő versenyek az alábbiak:

 

Május 26. Megyei gyermeknapi horgászverseny
Június 1 - 2. Megyei egyéni bajnokság - Czigány Jenő emlékverseny
Augusztus 3. Megyei professzionális csapatbajnokság
Augusztu 9 - 10 - 11. Utánpótlás OB (U14/U18/U23)

 


Az idei évben május 19 -én került megrendezésre a megyei ifjúsági vetélkedő. A helyszín a Sopron, Ibolya tó. A tavacska hal állománya bővelkedik a keszegfélékben. A gondozó egyesület különösen büszke a szép dévér állományra. Ezért kérjük a versenyző jelölteket, hogy nagyméretű keretes szákkal készüljenek. Az egyesületet képviselő versenyzők a háziverseny (tervek szerint április 27.) eredményei alapján kerlnek kiválasztásra (már most kérjük az első három helyezettet - velük együtt az első öt legjobb fogást teljesítőt, hogy a verseny után ne szaladjanak el :) ).

Kérjük a gyeremek/ifi korú, a horgászatot versenyszerűen is kipróbálni szándékozó tagtársakat regisztráljanak honlapunk Ifiklub fórumán. Ezen a felületen minden lényeges információ megtalálható az ifjúsági vetélkedővel kapcsolatosan.

 

Joomla templates by a4joomla